BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  ZALOGUJ SIĘ  SCHOWEK
KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP

Jolanta Kowalska [i in.].
Gdańsk :
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
2006. -
277 s. : wykr. ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr.
83-7426-260-5
346.7:663/664+63:351.77:613.3](4-67)UE
1326 (to nie jest sygnatura)





Zdrowie i higiena publiczna. Kontrola sanitarna. Kontrola produktów spożywczych. Kontrola weterynaryjna. Cmentarze.
Przepisy dotyczące poszczególnych działów gospodarki.
Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
(Unia Europejska).
Napoje.
Przemysł spożywczy.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcja
CDE Biblioteka Główna (CDE.1647) Tylko na miejscu 13/11/2006 2000600016478 -
Rekord: