BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  ZALOGUJ SIĘ  SCHOWEK
KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Żywność bezpieczna dla konsumenta

red. nauk. Maria Małecka
Poznań
Wydaw. AE w Poznaniu
2006
110 s. wykr. 24 cm.
(Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ISSN 1641-2168 73)
(Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu 1641-2168 73)
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. Summ.
978-83-7417-174-8
664.8/.9:544.3:620.2
3244 (to nie jest sygnatura)





Konserwowanie produktów spożywczych.
Termodynamika chemiczna. Termochemia. Równowaga chemiczna.
Towaroznawstwo. Materiałoznawstwo.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcja
Ec Czytelnia Czasopism Bibl.Ekonom. (E.70387)
Syg.Ec.49338
Tylko na miejscu 17/01/2007 2001000703876 -
Rekord:
ISBN: