BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  ZALOGUJ SIĘ  SCHOWEK
KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Hanna Kunachowicz [i in.]. Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Wyd. 4, uaktual.
Warszawa
Wydaw. Lekarskie PZWL
cop. 2005
134 s. 30 cm.
3
brak wypożyczeń
Bibliogr. Ind.
83-200-3391-8
612.392:613.2
861 (to nie jest sygnatura)





Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka.
Ogólne właściwości pokarmów. Kaloryczna wartość pokarmów.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcja
W Wypożyczalnia Biblioteki Głównej (WM.5492) wypożyczona 19/12/2011 17/11/2011 2000200054924 Zarezerwuj
Biblioteka Międzywydziałowa (WF.7924) Tylko na miejscu 26/10/2006 2002100079243 -
Biblioteka Międzywydziałowa (WF.7918)
Syg.DF Magazyn
Tylko na miejscu 26/10/2006 2002100079182 -
Rekord: