020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
9788301139483
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
9788301139544
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
SZCZ U /BK
SZCZ U /BK
SZCZ U/RJ
041 -Język dokumentu [0, ]
polski
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
Polska
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
Książka
920 -ISBN [ , ]
978-83-01-13948-3 t. 2
920 -ISBN [ , ]
978-83-01-13954-4 (całość)
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
Żywienie człowieka zdrowego i chorego.
T. 2 /
pod red. Jana Hasika i Jana Gawęckiego ; [aut. Magdalena Białkowska i in.].
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
2008.
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
339 s. :
wykr. ;
24 cm.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
Bibliogr. Ind.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, którzy kształcą się w zakresie żywienia człowieka, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, technologów żywności oraz planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i domach opieki
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
UDC-P058
613.2
Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.