KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach /

Martin, William B.
William B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska.
Czytelnia ul. Cukrowa 8 (Hotelarstwo), Wypożyczalnia ul. Cukrowa 8 (W-Hotelarstwo)
Kraków : | Warszawa :
Oficyna Ekonomiczna ; | Wolters Kluwer Polska,
2006.
219 s. : il. ; 24 cm.
Na okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta".
Bibliogr. s. [215]. Indeks.
Dla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich.
83-7484-023-4


 



111571
112600
153488
153511
360885
574732
Hotele
Hotele -- zarządzanie. -- 111571
Jakość usług.
Jakość usług. -- 112600
Restauracje
Restauracje -- zarządzanie. -- 153488
Technika hotelarstwa i restauratorstwa.
Technika hotelarstwa i restauratorstwa. -- 153511
Usługi
Usługi -- zarządzanie. -- 360885
Zakłady żywienia zbiorowego
Zakłady żywienia zbiorowego -- zarządzanie. -- 574732
zarządzanie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
T TM.5243 Czytelnia ul. Cukrowa 8 : Hotelarstwo
TM.5243
miesięczne 16/04/2021 Zamów
T TM.5242 Czytelnia ul. Cukrowa 8 : Hotelarstwo
TM.5242
miesięczne 01/03/2016 Zamów
T TM.5241 Czytelnia ul. Cukrowa 8 : Hotelarstwo
TM.5241
miesięczne 24/06/2020 Zamów
T TM.15596 Wypożyczalnia ul. Cukrowa 8 : W-Hotelarstwo
TM.15596
miesięczne 18/01/2022 Zamów
T T.9308 Czytelnia ul. Cukrowa 8 : Hotelarstwo
T.9308
Nocne 15/12/2010 -
Rekord: