KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20140120012000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA U/91UKP
WA U/UKP
WA U/91IOs
WA U/EAD

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

8374262605

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP /
Jolanta Kowalska [et al.].

250 -Strefa wydania [ , ]

Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Gdańsk :
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
2006.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kowalska, Jolanta
(technolog żywności).
413464

920 -ISBN [ , ]

83-7426-260-5

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

277 s. :
il. ;
24 cm.

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
pbl
53467

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 69-72.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
prawo europejskie
legislacja.
413349

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
jakość
prawo
Kraje Unii Europejskiej.
413347

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Przemysł rolno-spożywczy
kontrola jakości.
126538

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Przemysł rolno-spożywczy
warunki zdrowotne.
126539

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Higiena żywności
prawo
Kraje Unii Europejskiej.
393456

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
Kraje Unii Europejskiej.
413348

Egz.

Data inwentaryzacji Status udost. Numer inwentarzowy Kierowanie
2006-11-151CDE.1647CIDE