1326 (to nie jest sygnatura)
|
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
|
NUKAT
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20230222014900.0
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
8374262605
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
WA U/91UKP
|
|
WA U/UKP
|
|
WA U/91IOs
|
|
WA U/EAD
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-7426-260-5
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP /
|
|
Jolanta Kowalska [et al.].
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Gdańsk :
|
|
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
277 s. :
|
|
il. ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 69-72.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Prawo żywnościowe (prawo europejskie)
|
|
legislacja.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
|
jakość
|
|
prawo
|
|
Kraje Unii Europejskiej.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Przemysł rolno-spożywczy
|
|
kontrola jakości.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Przemysł rolno-spożywczy
|
|
warunki zdrowotne.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Higiena żywności
|
|
prawo
|
|
Kraje Unii Europejskiej.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
|
|
Kraje Unii Europejskiej.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Kowalska, Jolanta
|
|
(technolog żywności).
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
|
Egz.
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
Lokalizacja
|
Status udost.
|
2006-11-15 | CDE.1647 | BG | 1 |
|