KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

003 -Nazwa instytucji [,]

NUKAT

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20140702012000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

OLSZT 003/BT
OLSZT 003/BT
OLSZT 003/BT
WA U/DNs

041 -Język dokumentu [0, ]

polski
angielski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788374171748

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Żywność bezpieczna dla konsumenta /
red. nauk. Maria Małecka.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Poznań :
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
2006.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Małecka, Maria.
Red.
43246

920 -ISBN [ , ]

978-83-7417-174-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

110 s. :
il. ;
24 cm.

490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]

Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
1641-2168 ;
73

830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]

Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
1641-2168
73
14017

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Akademia Ekonomiczna (Poznań).
Wydawnictwo.
pbl
57262

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P022
664.8/.9
Konserwowanie produktów spożywczych.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P022
544.3
Termodynamika chemiczna. Termochemia. Równowaga chemiczna.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P022
620.2
Towaroznawstwo. Materiałoznawstwo.

980 -Symbol UKD [ , ]

664.8/.9:544.3:620.2

546 -Uwaga dot. języka [ , ]

Streszcz. ang. przy rozdz.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
aspekt zdrowotny
Polska
1990-
konferencje.
573124

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
jakość
Polska
1990-.
573125

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
aspekt zdrowotny
Polska.
573126

Egz.

Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Sygnatura Kierowanie Status udost.
E.703872007-01-22Ec.49338EC1