KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20070227105317.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/DL
SZCZ U/DL
SZCZ U/OG

041 -Język dokumentu [0, ]

polski
angielski

044 -Kraj miejsca wydania [ , ]

Polska

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788374171748

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Żywność bezpieczna dla konsumenta
red. nauk. Maria Małecka

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Poznań
Wydaw. AE w Poznaniu
2006

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Małecka, Maria.
Red.
43246

920 -ISBN [ , ]

978-83-7417-174-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

110 s.
wykr.
24 cm.

490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]

Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
1641-2168
73

830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]

Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
1641-2168
73
14017

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P022
664.8/.9
Konserwowanie produktów spożywczych.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P022
544.3
Termodynamika chemiczna. Termochemia. Równowaga chemiczna.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P022
620.2
Towaroznawstwo. Materiałoznawstwo.

980 -Symbol UKD [ , ]

664.8/.9:544.3:620.2

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Bibliogr. Summ.

Egz.

Status udost. Data inwentaryzacji Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie
12007-01-22Ec.49338E.70387EC