3420 (to nie jest sygnatura)
|
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
|
NUKAT
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20230117020300.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
WA N/PBmkr
|
|
WA N/PBmkr
|
|
WA N/PBan
|
|
WA N/PBmas
|
|
LUBL U/WAGs
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
|
angielski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Czerniejewska-Surma, Barbara.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Wpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych /
|
|
Barbara Czerniejewska-Surma.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Szczecin :
|
|
Wydawnictwo Akademii Rolniczej,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
92 s. :
|
|
il. ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
|
|
nr 237
|
502 -Uwaga dot. dysertacji [ , ]
|
Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 77-88.
|
546 -Uwaga dot. języka [ , ]
|
Streszcz. ang.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
664
|
|
Przemysł spożywczy.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
577.17
|
|
Hormony i hormonoidy.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Histamina.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Przemysł rolno-spożywczy.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
|
skład chemiczny.
|
658 -Ujęcie treści [ ,9]
|
Biologia
|
658 -Ujęcie treści [ ,9]
|
Chemia
|
980 -Symbol UKD [ , ]
Egz.
Status udost.
|
Lokalizacja
|
Data inwentaryzacji
|
Numer inwentarzowy
|
-3 | BG | 2007-01-30 | Bl.10731 |
|