KATALOG GŁÓWNY
Kontrast
3420 (to nie jest sygnatura)

003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]

NUKAT

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20230117020300.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA N/PBmkr
WA N/PBmkr
WA N/PBan
WA N/PBmas
LUBL U/WAGs

041 -Język dokumentu [0, ]

polski
angielski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Czerniejewska-Surma, Barbara.
444602

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Wpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych /
Barbara Czerniejewska-Surma.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Szczecin :
Wydawnictwo Akademii Rolniczej,
2006.

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

92 s. :
il. ;
24 cm.

336 -Typ zawartości [ , ]

Tekst
txt
rdacontent

337 -Typ mediów [ , ]

Bez urządzenia pośredniczącego
n
rdamedia

338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]

Wolumin
nc
rdacarrier

490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]

Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
0239-6467 ;
nr 237

830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]

Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
0239-6467
nr 237
17588

502 -Uwaga dot. dysertacji [ , ]

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 77-88.

546 -Uwaga dot. języka [ , ]

Streszcz. ang.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
664
Przemysł spożywczy.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
577.17
Hormony i hormonoidy.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Histamina.
111176

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Przemysł rolno-spożywczy.
126540

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
skład chemiczny.
141161

658 -Ujęcie treści [ ,9]

Biologia

658 -Ujęcie treści [ ,9]

Chemia

980 -Symbol UKD [ , ]

664:577.17

Egz.

Status udost. Lokalizacja Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy
-3BG2007-01-30Bl.10731