Szczegóły MARC21
Podstawy zarządzania jakością w przedsiębiorstwie /
-
- @
- Nazwa instytucji, której n kontrolny jest w polu 001
- NUKAT
-
- @
- pole kontrolne
- 20221230014100.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- SZCZ M/KB
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- SZCZ M/KB
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- WA U/DNs
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- b
- Język streszczeń lub abstraktu (P)
- angielski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Frąś, Józef.
-
- 9
- KHW
- 578101
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Szczecin :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2006.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 263 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Hasło opisujące typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- a
- Tytuł ujednolicony/tytuł (NP)
- Rozprawy i Studia - Uniwersytet Szczeciński
-
- x
- ISSN
- 0860-2751
-
- v
- Oznaczenie tomu (NP)
- t. 625
-
- 9
- KHW
- 700
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. s. 243-257.
-
- a
- Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
- Książka kierowana jest do studentów studiów magisterskich i doktoranckich.
-
- a
- Uwaga dot. języka
- Streszcz. ang.
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P022
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 658.56
-
- b
- Dopowiedzenie
- Kontrola techniczna jakości produkcji. Kontrola narzędzi i materiałów.
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P022
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 65.012.4
-
- b
- Dopowiedzenie
- Kierownictwo. Technika i metodyka kierowania. Informacja wewnątrzzakładowa. Droga służbowa. Kontrola kierownictwa.
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Zarządzanie jakością
-
- v
- Określnik formalny
- podręczniki akademickie.
-
- 9
- KHW
- 361765
-
- a
- UKD
- 658.56:65.012.4
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Uniwersytet Szczeciński.
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Wydawnictwo Naukowe.
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 51208
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,] |
|
---|---|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
920 -ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ] | |
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ] |
|
546 -Uwaga dot. języka [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
980 -Symbol UKD [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] | |
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] | |
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
Numer inwentarzowy | Data inwentaryzacji | Lokalizacja | Status udost. |
---|---|---|---|
E.70229 | 2006-11-02 | BE | -11 |
S.92587 | 2006-12-04 | BE | -14 |
S.92588 | 2006-12-06 | BE | -14 |
S.92589 | 2006-12-06 | BE | -14 |
S.92590 | 2006-12-06 | BE | -14 |
S.92591 | 2006-12-06 | BE | -14 |
Z.106971 | 2006-11-02 | BG | 1 |
T.9278 | 2006-12-22 | T | -11 |
TM.4431 | 2006-12-22 | T | -2 |
TM.4544 | 2007-03-14 | T | -3 |