KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP /

Jolanta Kowalska [et al.].
Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r.
Gdańsk :
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
2006.
277 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 69-72.
83-7426-260-5


 



Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny -- Kraje Unii Europejskiej.
Higiena żywności -- prawo -- Kraje Unii Europejskiej.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne.
Żywność -- jakość -- prawo -- Kraje Unii Europejskiej.
Żywność -- prawo europejskie -- legislacja.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BG CDE.1647 Tylko na miejscu 13/11/2006 -
Na miejscu
Rekord: