KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa /

aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa /
pod red. Włodzimierza Grajka ; aut.: Wanda Baer-Dubowska [et al.].
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Warszawa :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
2007.
582, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
978-83-204-3277-0
664.014:577.11/.12:616-008](075.8)




Skład chemiczny żywności.
(Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty).

 



aspekt fizjologiczny.
aspekt zdrowotny.
domieszki.
Przeciwutleniacze
Przeciwutleniacze -- aspekt fizjologiczny.
Przeciwutleniacze -- aspekt zdrowotny.
Żywność
Żywność -- domieszki.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10894 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 87
Tylko na miejscu -
Na miejscu
BG Bl.10816 Tylko na miejscu 18/07/2007 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: