KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji /

red. nauk. Stanisław Kowalczyk.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Warszawa :
Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza,
2009.
303 s. : il. ; 25 cm.
(Przedsiębiorczość w XXI Wieku )
(Przedsiębiorczość w XXI Wieku )
Bibliogr. przy rozdz.
978-83-7378-459-8
005.44:338.439:338.23:339.166.82](082.1)




Zarządzanie. Globalizacja. Zarządzanie międzynarodowe.
(Zbiory prac różnych autorów. Księgi pamiątkowe).

 



falsyfikacja i inspekcja.
Globalizacja
Globalizacja -- wpływ.
jakość.
kontrola jakości.
Polityka żywnościowa.
Przemysł rolno-spożywczy
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
wpływ.
Żywność
Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.
Żywność -- jakość.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.8853 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga
Tylko na miejscu -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: