KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa /

Glossary of biotechnology for food and agrocultura
aut. Abdelonahhab Zaid [i in.] ; zespół tł. Iwona Bartkowiak-Broda [i in.].
Popr. i uzup. wyd. Słownika terminologicznego biotechnologii i inżynierii genetycznej
BG - Podręczny księgozbiór - Słowniki
Warszawa :
Wydawnictwo SGGH,
cop. 2010.
XI,358 s. ; 21 cm.
(Publikacja Działu Badań i Technologii )
(Publikacja Działu Badań i Technologii 9)
U dołu s. tyt.: Organizacja Narodów Zjednoczonych do Spraw Żywienia, Rzym 2001.
Ind.
Tł. z jęz. ang.
978-83-7583-230-3
606:664](038)




Pojęcia podstawowe biotechnologii. Podstawy biologiczne, genetyczne.
(Słowniki).

 




Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BG Z.115291 BG - Podręczny księgozbiór - Słowniki :
Tylko na miejscu 07/04/2011 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: