KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Podstawy gastronomii /

Milewska, Mariola.
Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Czytelnia ul. Cukrowa 8 (Hotelarstwo)
Warszawa :
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
2010.
364 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
978-83-208-1861-1
64(091):640.41/.44:005.34:061.2](075.8)




GOSPODARSTWO DOMOWE. GASTRONOMIA. HOTELARSTWO.
(Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty).
(Opracowania historyczne).

 



Gastronomia -- podręczniki akademickie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
T T.11697 Czytelnia ul. Cukrowa 8 : Hotelarstwo
T.11697
Nocne 01/09/2022 -
Rekord:
ISBN: