KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Żywność prozdrowotna : składniki i technologia /

składniki i technologia /
red. Janusz Czapski, Danuta Górecka.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Poznań :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
2014.
439 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszy projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09
978-83-7160-730-1
613.2:664




Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.

 



podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna
Żywność funkcjonalna -- podręczniki akademickie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


http://biblioteka1.gumed.edu.pl/okladki/15-06/xx003134916.jpg

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.9514 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 38
Tylko na miejscu 12/04/2021 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: