KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce /

Firlej, Krzysztof (1961- ).
Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
Czytelnia ul. Mickiewicza 66 (Innowacje), Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 (Innowacje 27/6)
Kraków :
Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego,
2014.
181 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. s. 163-174.
Dostępne również w formie elektronicznej.
978-83-62511-33-4
664:338.45:339.137:330.34](438):005.336.4




Przemysł spożywczy.
(Polska).

 



1990-.
Dyfuzja innowacji
Dyfuzja innowacji -- Polska -- 1990-.
Gospodarka Oparta na Wiedzy
Gospodarka Oparta na Wiedzy -- Polska -- 1990-.
innowacje
Konkurencyjność (ekonomia)
Konkurencyjność (ekonomia) -- Polska -- 1990-.
Polska
Przemysł rolno-spożywczy
Przemysł rolno-spożywczy -- innowacje -- Polska -- 1990-.
Zarządzanie wiedzą
Zarządzanie wiedzą -- Polska -- 1990-.

Rodzaj dokumentu:
Książka


https://bazybg.uek.krakow.pl/cyfrowa/kolekcje/publikacja/1000312130

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BE S.95012 Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 : Innowacje 27/6
krótkoterminowe 30/06/2015 Zamów
BE E.75569 Czytelnia ul. Mickiewicza 66 : Innowacje
Nocne 29/12/2014 -
Rekord:
ISBN: