KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Marketing usług - wczoraj, dziś i jutro /

Jubileusz 70-lecia urodzin Profesora Józefa Perenca
[redaktorzy naukowi: Grażyna Rosa, Izabela Ostrowska ; redaktorzy tematyczni: Izabela Ostrowska, Agnieszka Smalec ; redaktor statystyczny: Rafał Klóska].
Wydawnictwa ciągłe WZiEU
Szczecin :
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego,
2016.
296 s. : il. ; 25 cm.
(Marketing i Zarządzanie ISSN 2450-775X nr 1(42) 2016)
(Marketing i Zarządzanie, 2450-775X ; nr 1(42) 2016)
PATRZ WYDAWNICTWO CIĄGŁE
2
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.
Streszcz. ang.
338.46:339.138](082.1)
204340 (to nie jest sygnatura)





Usługi. Polityka gospodarcza w zakresie usług. Ekonomika usług.
(Zbiory prac różnych autorów. Księgi pamiątkowe).

 



(1945- )
Perenc, Józef -- (1945- ).
354381
354382
Marketing usług.
Marketing usług.
118396
(1945- ).
Transport -- 1990-. -- 354382
Transport
bibliografia.
Usługi -- 1990-.
Perenc, Józef -- (1945- ) -- bibliografia.
Transport -- 1990-.
Usługi
Usługi
Marketing usług. -- 118396
1990-.
Usługi -- 1990-. -- 354381
Perenc, Józef

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
TC Bibl. Wydziału Zarządzania i Ekonomiki Usług-wydaw. ciągłe (Tc.3743)
Wydawnictwa ciągłe WZiEU :
Tylko na miejscu 12/04/2016 2004200037437 -
Na miejscu
Cg Czytelnia Bibl. Głównej (Cg.37079)
Syg.Cg.28260(Pdc)
Tylko na miejscu 12/04/2016 2003000370799 -
Na miejscu
Rekord: