KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Normy żywienia człowieka : podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych /

podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych /
Bułhak-Jachymczyk, Barbara (19..-2019).
redakcja naukowa Mirosław Jarosz, Barbara Bułhak-Jachymczyk ; [aut. Barbara Bułhak-Jachymczyk, Elżbieta Chabros, Jadwiga Charzewska, Zofia Chwojnowska, Katarzyna Figurska, Mirosław Jarosz, Longina Kłosiewicz-Latoszek, Hanna Kunachowicz, Hanna Mojska, Grażyna Nowicka, Maciej G. Ołtarzewski, Małgorzata Paczkowska, Bogumiła Panczenko-Kresowska, Beata Przygoda, Wioleta Respondek, Małgorzata Rogalska-Niedźwiedź, Ewa Rychlik, Włodzimierz Sekuła, Katarzyna Stoś, Wiktor B. Szostak, Dorota Szostak-Węgierek, Lucjan Szponar, Iwona Traczyk, Bożena Wajszczyk, Alicja Walkiewicz, Anna Wojtasik..
Wyd. 1, 4 dodr.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Warszawa :
Instytut Żywności i Żywienia,
2015.
459, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
978-83-200-3421-9


 



aspekt żywieniowy.
Choroby z niewłaściwego żywienia
Choroby z niewłaściwego żywienia -- zapobieganie.
normy.
Otyłość
Otyłość -- aspekt żywieniowy.
Otyłość -- zapobieganie.
zapobieganie.
Żywienie
Żywienie -- normy.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Okładka - http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003625544.jpg
Spis treści - http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003625544.pdf

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10042 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 50
Tylko na miejscu 25/05/2021 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: