KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /

praca zbiorowa.
Biologiczne właściwości składników żywności
T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Wydanie 1, dodruk 1.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
2018.
XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
978-83-01-19626-4


 



podręczniki akademickie.
skład chemiczny
Substancje odżywcze
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Okładka - http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004209889.jpg

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10126 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 54
Tylko na miejscu 12/04/2021 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: