KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /

Microbial toxins and related contamination in the food industry
Laganà, Pasqualina.
Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
BG - Podręczny księgozbiór - Biologia i Ochrona Środowiska
Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
113, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
978-83-01-19430-7


 



mikrobiologia.
skażenie.
Żywność
Żywność -- mikrobiologia.
Żywność -- skażenie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Okładka - http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004077715.jpg

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BG Z.122946 BG - Podręczny księgozbiór - Biologia i Ochrona Środowiska :
Tylko na miejscu -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: