KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby /

neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby /
Cultured food for health
Schwenk, Donna.
Donna Schwenk ; [tłumaczenie Anna Lewicka].
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Białystok :
Vital Gwarancja Zdrowia,
2016.
320 s., [16] s. tabl. kolor. : il. kolor. ; 21 cm.
Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.
Bibliogr. s. 303-313.
978-83-65404-19-0


 



aspekt medyczny.
Kuchnia (żywność fermentowana).
poradniki.
Probiotyki
Probiotyki -- aspekt medyczny.
Probiotyki -- zastosowanie w leczeniu.
zastosowanie w leczeniu.
Żywność fermentowana
Żywność fermentowana -- poradniki.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10638 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 79
Tylko na miejscu -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: