KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne /

pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne /
redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga), BG - Podręczny księgozbiór - Biologia i Ochrona Środowiska
Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
2020.
XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
978-83-01-21299-5


 



Alergeny.
aspekt zdrowotny.
Higiena żywności.
Pasożyty.
skład chemiczny.
Substancje niebezpieczne
Substancje niebezpieczne -- aspekt zdrowotny.
Żywność
Żywność -- skład chemiczny.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10681 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 80
Tylko na miejscu -
Na miejscu
BG Z.124432 BG - Podręczny księgozbiór - Biologia i Ochrona Środowiska :
Tylko na miejscu -
Na miejscu
BG WM.25524 miesięczne Zamów
BG WM.25523 miesięczne Zamów
Rekord:
ISBN: