KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym /

Żukiewicz-Sobczak, Wioletta Agnieszka (1976- ).
Wioletta Żukiewicz-Sobczak, Paweł Sobczak, Marcin Weiner ; Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Biała Podlaska :
Wydawnictwo PSW JPII,
2019.
90 stron : ilustracje ; 24 cm.
Piśmiennictwo na stronach 75-90.
978-83-64881-49-7


 




Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10737 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 83
Tylko na miejscu -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: