KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Ekonomiczne uwarunkowania rozwoju produkcji żywności wytwarzanej metodami ekologicznymi w Polsce /

Zysnarska, Ewa.
Ewa Zysnarska ; Uniwersytet Mikołaja Kopernika.
Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 (Ochrona środowiska 20/1)
Toruń :
UMK,
1997.
179 s. : tab., wykr. ; 24 cm.
Na okł. data wyd. 1996 r.
Bibliogr. s. 172-[180].
83-231-0828-5
338.439:504.75




Gospodarka żywnościowa.

 



Polska.
Rolnictwo ekologiczne
Rolnictwo ekologiczne -- Polska.
Żywność naturalna
Żywność naturalna -- Polska.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BE S.88790 Wypożyczalnia ul. Mickiewicza 66 : Ochrona środowiska 20/1
miesięczne 16/04/2007 Zamów
BE S.83101 miesięczne 16/04/2007 Zamów
BE E.65490 Nocne 16/04/2007 -
Rekord: