KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Możliwości modelowania jakości mlecznych napojów fermentowanych w czasie przechowywania /

Kudełka, Wanda.
Wanda Kudełka.
Kraków :
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie,
2008.
206 s. : il. ; 24 cm.
(Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Seria Specjalna,Monografie ISSN 1899-0428 )
(Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Seria Specjalna, Monografie, 1899-0428 ; nr 186)
Bibliogr.
Summ.
978-83-7252-397-6
664.017




Towaroznawstwo żywności.

 




Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BE E.71545 Ec.2046 Tylko na miejscu 04/11/2008 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: