260905 (to nie jest sygnatura)
|
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
|
NUKAT
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20221228001500.0
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788320823479
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
KR 7/DZ
|
|
pol
|
|
rda
|
|
KR 7/DZs
|
|
KR 7/AK
|
|
WR U/DZs
|
|
SZCZ U/KP
|
|
WA 14/ABs
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Stępień, Beata.
|
|
Autor
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-208-2347-9
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Wartość luksusu :
|
|
perspektywa konsumentów i przedsiębiorstw /
|
|
Beata Stępień.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
|
|
© copyright 2019.
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
347, [1] strona :
|
|
ilustracje ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
380 -Deskryptor - Forma dzieła (P) [ , ]
|
Książki
|
380 -Deskryptor - Forma dzieła (P) [ , ]
|
Publikacje naukowe
|
388 -Deskryptor - czas powstania dzieła (P) [1, ]
|
2001-
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliografia na stronach 305-344.
|
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]
|
Wydanie publikacji dofinansowane ze środków Narodowego Centrum Nauki
|
|
DEC-2013/11/B/HS4/01484
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Luksus.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Luksus
|
|
aspekt społeczny.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Luksus
|
|
aspekt społeczny
|
|
Europa
|
|
historia.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Wartość.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Konsumenci bogaci.
|
658 -Ujęcie treści [ ,9]
|
Gospodarka, ekonomia, finanse
|
658 -Ujęcie treści [ ,9]
|
Zarządzanie i marketing
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
|
|
Wydawca
|
Egz.
Status udost.
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Lokalizacja
|
-11 | E.79178 | 2019-07-04 | BE |
|