4403 (to nie jest sygnatura)
|
003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
|
NUKAT
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20230712020100.0
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
8390524961
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
KR U/RB
|
|
KR U/RB
|
|
KR U/ES
|
|
TOR U/UDs
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Nocuń, Tomasz.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-905249-6-1
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Kuchnia wegetariańska, prosta i zdrowa :
|
|
praktyczny poradnik zdrowego gotowania /
|
|
Tomasz Nocuń.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Lublin :
|
|
Vegan,
|
|
cop. 2004.
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
87 s. :
|
|
il. ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
641.564
|
|
Kucharstwo jarskie, kucharstwo wegetariańskie.
|
|
(083.1)
|
|
(Przepisy. Instrukcje. Poradniki praktyczne).
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Kuchnia wegetariańska.
|
980 -Symbol UKD [ , ]
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Data inwentaryzacji
|
Lokalizacja
|
Z.107898 | 1 | 2007-02-22 | BG |
|