KATALOG GŁÓWNY
Kontrast
4403 (to nie jest sygnatura)

003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]

NUKAT

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20141215011600.0

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

8390524961

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

KR U/RB
KR U/RB
KR U/ES
TOR U/UDs

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Nocuń, Tomasz.
11195

920 -ISBN [ , ]

83-905249-6-1

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Kuchnia wegetariańska, prosta i zdrowa :
praktyczny poradnik zdrowego gotowania /
Tomasz Nocuń.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Lublin :
Vegan,
cop. 2004.

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

87 s. :
il. ;
21 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
641.564
Kucharstwo jarskie, kucharstwo wegetariańskie.
(083.1)
(Przepisy. Instrukcje. Poradniki praktyczne).

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Kuchnia wegetariańska.
116362

980 -Symbol UKD [ , ]

641.564(083.1)

Egz.

Kierowanie Status udost. Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy
Z12007-02-22Z.107898