KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /

praca zbiorowa.
Główne składniki żywności
1, Główne składniki żywności /
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Wyd. 1, dodruk 1.
BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia (Żywienie, nadwaga)
Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
2018.
XII, [2], 458 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
978-83-01-19625-7


 



podręczniki akademickie.
skład chemiczny
Żywność
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Okładka - http://biblioteka1.gumed.edu.pl/okladki/17-12/xx004137080.jpg
Spis treści - http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2019/01/100000319083/100000319083_Sikorski_ChemiaZywnosci.pdf

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BM WF.10127 BM - czytelnia - kultura fizyczna i promocja zdrowia : Żywienie, nadwaga
Żywienie, nadwaga 55
Tylko na miejscu 12/04/2021 -
Na miejscu
Rekord:
ISBN: