003 -Nazwa inst., której nr kontr. jest w polu 001 [,]
NUKAT
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
20180727013100.0
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
8374840234
Oficyna Ekonomiczna
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
WR U/mj
WR U/mj
WR U/dl
WA U/DNs
KR U/IFs
041 -Język dokumentu [1, ]
polski
angielski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
Książka
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
Martin, William B.
574430
920 -ISBN [ , ]
83-7484-023-4
Oficyna Ekonomiczna
240 -Tytuł ujednolicony [1,0]
Quality services
(pol.)
574432
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach /
William B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
Kraków :
Oficyna Ekonomiczna ;
Warszawa :
Wolters Kluwer Polska,
2006.
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
219 s. :
il. ;
24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
Tekst
txt
rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
Bez urządzenia pośredniczącego
n
rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
Wolumin
nc
rdacarrier
500 -Uwaga ogólna [ , ]
Na okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta".
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
Bibliogr. s. [215]. Indeks.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
Dla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich.