KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Wpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych /

Czerniejewska-Surma, Barbara.
Barbara Czerniejewska-Surma.
Szczecin :
Wydawnictwo Akademii Rolniczej,
2006.
92 s. : il. ; 24 cm.
(Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ISSN 0239-6467 nr 237)
(Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, 0239-6467 ; nr 237)
1
brak wypożyczeń
Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Bibliogr. s. 77-88.
Streszcz. ang.
664:577.17
3420 (to nie jest sygnatura)





Przemysł spożywczy.

 



Histamina.
biochemia
Technologia żywności
Żywność -- biochemia
skład chemiczny.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- skład chemiczny.
Histamina
Żywność

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
W  Wypożyczalnia Biblioteki Głównej (Bl.10731) miesięczne 24/01/2007 2002400107318 Zamów
Rekord: